Primustreff 2013
22 - 24 februar

Siste helg i februar er Primustreff, så også i år. Det ble et ganske ordinært treff uten store avvik fra de foregående år. Været var bra, ikke så kaldt, helt ubetydelig snø, og litt sol nå og da. Jeg pakket på torsdag, reiste på jobb på fredag og rett på tur etter jobb. Det hadde vært kaldt noen dager og veiene var stort sett tørre og bare opp til Jevnaker. Langs Randsfjorden til Bjoneroa var det mer vinterføre og noe is. Siste biten fra butikken og opp var det flott vinterføre. Jeg rakk ikke opp før mørket kom, men det var en fin kveld og snart var teltet oppe og Primusen i gang med middagen. Fredag kveld gikk fort i godt selskap og jamen ble det ikke godt lørdag før jeg var i posen.
Etter en god natts søvn uten antydning til frost i posen våknet jeg med solen. Det ble en lang morgen med egg og bacon "the Primus way". Stein skulle vært på tur han også, men det var han ikke. I stedet reiste Ole Kristian og jeg for å besøke ham i Etnedalen. Langt oppe i lia fant vi Stein. Vi fikk pizza og kaffe i garasjen og fikk se og høre alle hans byggeprosjekter. Det er et sted med "potensiale" han har kjøpt, men han får nok orden på det etter hvert. Tilbake på Fjorda hadde noen kommet og noen reist mens vi var borte. En av de som hadde kommet var Hampe som hadde tatt turen fra Sverige. Lørdag kveld ble adskillig roligerere enn forrige kveld og jeg og mange med meg var i posen før 11 om kvelden.
Søndag kom litt grå, men det sprakk opp og ble nydelig vær. Frokost i det hvite med solen i øynene, kan en ha det bedre? Det hadde ikke noen hast å komme av gårde så pakkingen tok litt tid. Utpå formiddagen var alt pakket og klart. Som vanlig tok jeg vestover og ned på E-16. Vel nede på hovedveien måtte genseren av, det ble rett og slett for varmt. Varmevisiret var det heller ikke bruk for. Et godt tegn, det blir snart vår i år også.

Klikk for større bilder.


Proviantering på Jevnaker.

Under parasollen til Roy.

Primusen er fyrt opp. Vi er i gang.

Bordet fylles opp.

En strålende lørdag morgen.

Beste tomta i by'n.

Den nye BMW'n fungerer fint.

Det var ekstra mange dansker i år.

Storebror Primus møter lillebror.

Harley eller Tempo - spiller ingen rolle her.

Huset til Stein i Etnedal.

Stein serverte pizza i garasjen.

Hampe ved bålet til Askim-gutta.

En fin kveld på Fjorda.

Jon Arne og Roy.

Frokost i det hvite.

Vegard flagger for alt som er bra.

Danskene hadde kalender på teltet.

Kjell Åge er på vei hjem.

Hampe skal tilbake til Sverige.

Sidevogn med blomster i ruta.

HP og Johannes.

Det pakkes. Alt skal med.

På hjemvei.

Oppdatert 24 feb 2013

Til Tursiden...

Hovedside / Main page