Krystallrally nr 44 - Rondablikk Høyfjellshotell
11 - 13 februar 2015

I 2015 var Krystallrally flyttet til Rondablikk Høyfjellshotell, dette var første gang treffet var på Rondablikk. Jeg tok turen fra treffstart på onsdag. Startet hjemmefra i nydelig vær, noe som skulle holde seg i flere dager. Det er ikke verdens mest spennende tur oppover, men med sola i ryggen ble det helt greit. Tok turen over Lygna og Gjøvik. Stoppet innom Ole Kristian for lunsj på Gjøvik. Han og Heidi skulle oppover på fredag, vi ble enige om å møtes på Lillehammer der jeg da var på hjemtur. Oppe på hotellet var det flest italienere samt en franskmann og en spanjol pluss et par norske som var kommet. Sydeuropeerne har lang vei hit og skal de klare det på en uke kommer de tidlig og reiser tidlig. Det dukket opp noen flere og til bords til middag var vi i overkant av tjue mennesker. Mer enn halvparten var italienere - artig.
Torsdag kom med samme sol og blå himmel. Etter en bedre frokost ble det en liten tur ut på tur. Det var 12 km. ned til Kvam, den eneste veien det gikk å komme noe sted på. Tok en tur litt nordover på E6, så sørover på vestsiden av lågen. Det var glatt, til dels svært glatt på denne siden. Opp til Rondablikk igjen til lunsj. Det er jo fullpensjon så en må jo få med seg alle goder. Etter lunsj tok jeg en tur innover fjellet, men det var ikke så langt jeg kom før det var slutt på brøytingen. Alikevel en fin tur på hvite vinterveier. I løpet av dagen hadde noen reist mens andre hadde ankommet. Det er imponerende hva slags sykler folk kommer med. Den definitivt største var en Triumph Rocket III 2,3 liter med sidevogn eller en BMW 1200 Adventure av siste modell, også med sidevogn. Eller fire walisere på solosykler i 500-klassen. "Hjemmebygde" sidevognsracere var også innom.
Fredag var det hjemtur for min del. Kjørte ned av fjellet i tåke og møtte Ole Kristian og Heidi som avtalt på Lillehammer. Om en uke er det Primustreff. Der er det ikke annen komfort enn den som får plass når motorsykkelen pakkes...

Trykk for større bilder.

Start hjemmefra i solskinn.

Pause på Gjøvik.
Skibladner i opplag i bakgrunnen.

Velkommen!

Anneli og Leif.
Vertskap for årets Krystallrally.

Motorsykler som kom
fra Italia.

Sidevognsykkel fra Italia.
Føreren var døvstum!

Super Ténéré fra Spania.

Den som har vært på
flest treff vinner?

800 GS fra Italia.
Denne skulle videre til Finland.
Hele 5 treff var plottet inn på turen.

Glad italiener :-)

Rondane.

Italiener på Ducati ST4.
Dårlige dekk og dårlig feste
hadde han.

Motorsyker i solnedgang.

Diplomer deles ut.

Folk i sin annen ungdom.

Grappaholder er viktig.

Det var glatt nede i dalen.

Peer Gynt og Bukkerittet.

Tysk Triumph og norsk Zevs.

Tysker som har vært i Norge
mange, mange ganger.

Tyskere innom på dagsbesøk.

Egenprodusert bygg med
Yamaha motor.

R1200GSA med vogn.

Fransk R1200A bygg.

Pause på Lillehammer.Oppdatert 28 feb 2015.

Til Tursiden...

Hovedside / Main page