Til Korfu sommeren 2002
Side 1:    Reisen gjennom Sverige, Danmark og Tyskland til Østerrike. Grossglockner.
Side 2:    Reisen videre i Italia og til Hellas.
Side 3:    Fra Parga til Kassiopi. Charterferien kan begynne.
Side 4:    Ferie i Kassiopi, tur til Paxos og Parga.
Side 5:    Ferie i Kassiopi. Sightseeing på Korfu og "OTC-tur".
Side 6:    Ferie i Kassiopi. Gresk aften, tur til Korfu by og hjemreise for de andre.
Side 7:    Avreise fra Korfu, motorhavari i Italia, over Timmelsjoch og hjem.

Sommerferien 2002 gikk til Hellas og Korfu. På motorsykkel. Dette endte opp som et kompromiss mellom familiens ønske om sydentur og mitt ønske om motorsykkeltur. Ferie ble bestilt fra Saga Solreiser for familien, minus flyreisen for min del. Noe som viste seg å bli en suksess for alle, med noen små unntak for min del.
Min tur startet 14 juni med turen ut av landet. Gunnhild ble med til første overnatting i søster og svogers campingvogn rett sør for Svinesund. Kjørte videre nedover langs svenskekysten til Malmø og tok broen over til Danmark. Fikk siste regnskur på nesten fire uker når jeg passerte København. Fortsatte videre gjennom Danmark og tok båt Rødby-Puttgarden før neste stopp ble på et hotell i Soltau litt sør for Hamburg.
Nordby, SverigeLökholmen, SverigeØresundbroen, MalmøRødby, Danmark
Neste dag tok jeg strake veien gjennom resten av Tyskland. Tok av autobahn etter München til Schliersee og videre til Thillersee i Østerrike. Der fant jeg et skilt med Zimmer Frei langs veien og stoppet der for natten.
Schliersee, TysklandTillersee, ØsterrikeWeissbierPå vei opp Grossglockner

GrossglocknerEdelweisspitze2571 m.o.hI selskap med et norsk par
Neste dag reiste jeg videre over Grossglockner i et fantastisk strålende vær. På toppen Edelweisspitze tok jeg en pause og en cola i 20 grader og vindstille. Traff også et norsk par på vei til Italia på hver sin motorsykkel. Dette ble siste gang jeg snakket norsk inntil jeg traff igjen familien på Korfu.

Neste side / next page

Hovedside / Main page

Oppdatert 7 august 2002