# 7 INTERNATIONAL NORWEGIAN GS MEETING
KONGSVINGER...... - ......NORWAY
04th - 07th of September 2008

September er treff på Finnskogen. I år stilte jeg med ny BMW F800GS, noe som skulle vise seg å passe meget godt også på grustur. Som vanlig så ble det en omvei både til og fra Finnskogen. Når jeg skal på de kanter så finnes det så mange veier som er så mye morsommere enn E6 og Rv2 og slikt. Turen gikk hjemmefra på fredag morgen, først østover. Krysset inn i Sverige ved Ørje, og så gikk det litt hit og dit før jeg var fremme på Dragonmoen tidlig på ettermiddagen. Traff kjente og ukjente, fikk opp lavvuen og var klar for et par fine dager.
Lørdag hadde jeg meldt meg på GS 5-kamp. Uten å ha store forhåpninger om noen premie, noe som skulle vise seg å stemme... Men vi fikk en fin tur rundt i distriktet, først via roadbook, senere via steder vi skulle finne ved hjelp av et dårlig kart. Så var det noen runder i sandtaket før kampen var over.
Takk til Oscar og alle som har hjulpet til å lage ennå et flott GS-treff.
Ørje                                             Slusene.                                      Lunsjstopp.                                  Tilbake i Norge.

Sverige har mange fine veier.         Plassen.                                      Oscar hadde fått en liten               Det rullet stadig inn folk.
                                                                                                       BMW på besøk.

Treffliv.                                        Mat ska'rem ha.                           Prøvesitting på                             Prøvesitting av BMW...
                                                                                                       Touratech standen.

Info før 5-kampen.           Ute på post.                                Ute på post igjen.            Festningen i Kongsvinger var vi også oppom en tur.

På post igjen.                              Det var flere som kjørte F800GS. Erfaringer utveksles?       Ikke GS, men fin likevel.

Middag.                                       Anders vant 5-kampen.   Når natten faller på...                   Sovemedisin?

Søndag morra blues.                     Lars tar bilde.                              Klar for hjemreise.                      Klar for hjemreise.

Stakars, de får ikke lov å leke.      Fine veier hjem.                           Jeg fant kjentfolk i Sverige.


Oppdatert 8 september 2008

Til Tursiden...

Hovedside / Main page