Bukkerittet 2005

Så var det på'n igjen. Samme sted og omtrent samme tid som flere av de foregående år. Det var midt i august og tid for Bukkerittet igjen. Jeg fikk ikke reist før etter jobb på fredag, og tok den brede sorte vei fra Oslo forbi Hønefoss til Fagernes og videre over Valdresflya til Randsverk. På lørdag var det tid for tur. Jeg var ikke sikker på hvilken tur, og med hvem, men det pleier å løse seg greit. Så også i år. Lars hadde planer om Sognefjellstur og slik ble det. Sammen med Stein, Ole Kristian og Øyvind. Fem sykler er passe mange i følge. Lars var reiseleder, og vi andre fulgte på i spredt orden. Det var en fin dag, og det ble en fin tur i rolig tempo med mange innlagte pauser. På tur tilbake til campen stopet vi i slalombakken og fikk med oss aktivitetene som forgikk der.
Ved Valdresflyas høyeste punkt.   Syklene venter på tur.      Frokost gjøres klar.        Før avreise.                                 Mye vann ved Lia Bru.


OTCere ved Lom.           Rømmegrøt.                                 Ooops.                           Flåklypa.                                     Her var det vått.
                                                                                                                                                                                     Se også video (18,5 mb)Vannplaning?                                En fin dag på fjellet.                     Speilblankt.                                 På vei opp Sognefjellet.Ved Fantesteinen.                         Sagasøyla.                      Betaling ved en av mange             Linselus?
                                                                                          bommer.Kaffe etter middag hos Brimi.       Slowrider.                                    Paralellslalom.                             Hjemtur gjennom Murudalen.
                                                                                                       Se også video (18,4 mb)

Oppdatert 17 august 2005

Hovedside / Main page