BMW-treff 2003
Første helg i August var jeg på BMW-treff for første gang. Etter å ha kjørt Yamaha i "ørten" år, så er det jo greit å forsøke noe nytt. Siden jeg nå kjører BMW så kunne jeg jo forsøke BMW-klubbens treff på Hunderfossen nord for Lillehammer. Treffet begynte på torsdag, men siden jeg skal ha med meg "alt" og var på landstreff i Land-Rover klubben tidligere samme uken, så reiste jeg ikke til Hundefossen før på fredag.

På vei langs vestsiden av Mjøsa.   Vel fremme, teltet er oppe.           Innsjekk og nye BMWer.            Theos K1200 i skogen.   Sakte med R1150GS.På treffplassen var mange telt.       Noen hadde med "combi-camp"  På fellestur lørdag formiddag.       Flere på turen.                 Stopp ved OL-bakken.I GS-løypa til Hokna seter.           Det var vakkert.              Vel oppe var det også noen som  Et forfriskende bad etter en svett
                                                                                           hadde kjørt grusveien.                 tur gjennom skogen.Underholdning mm. lørdag kveld   Hjemturen søndag gikk over fjellet ned mot Brummundal.

Oppdatert 1 desember 2003

Hovedside / Main page