BMW-treff 2004

BMW-treffet 2004 ble avholdt på Hardangertun Camping i Kinsarvik i Hardanger. Kollega Theo skulle av gårde og lurte på om jeg ville være med, og det ville jeg. Nå ble det slik at Theo reiste på jobb til Bergen før treffet, så det ble ikke noe felleskjøring bortover. Jeg tok veien under Oslofjorden til Drammen, videre til Kongsberg, opp Numedal til Geilo og så over Hardangervidda. Startet hjemmefra fredag formiddag i stekende sol. Litt før Geilo begynte det å duskregne litt, og det fortsatte det med helt til Kinsarvik. Det var deilig å komme til ferdig oppsatt lavvo og bare kunne flytte inn når jeg var fremme.
Numedal er full av stavkirker.        Over Hardangervidda var det      I Kinsarvik kom jeg til ferdig        Det var mange fine sykler å se.
Denne ligger i Nore.                      gråvær.                                       oppsatt lavvo.Flere fine BMW'er.                      Rindal, Trøndelag og Skåri var på plass med sine flagg.Oppstilling for fellestur på lørdag.  Vi måtte vente for å komme opp  Det var omtrent 80 motorsykler   Masse folk ute på tur.
                                                    til Kjeåsen.                                  med på fellesturen.Kjeåsen har en fantastisk   Ein plass der ingen skulle tru        Mer utsikt ned mot Eidfjord.       BMW-klubben på beite på
utsikt.                                at nokon kunne bu.                                                                       Kjeåsen.I Eidfjord stod denne fine             Undertegnede på vei ut i fjorden.  Åpning av årsmøte.                      Kveldstemning.
Dodgen og Scaniaen parkert.Lørdag kveld. Godt humør, godt øl, god trubadur.                            Rævkrok.                       Hjemreise. På vei mot Odda.Theo ved Låtefoss.                       På vei opp Røldalsfjellet.              Rømmegraut, vaffel og kaffe        Livet er godt.
                                                                                                       på Haukelifjell.

Oppdatert 12 aug 2004

Hovedside / Main page