Vårmønstring i Helårsklubben 01.01.2005

For en fin måte å starte et nytt år på. Møte masse hyggelige mennesker møtes under åpen himmel for så å ønske Godt Nyttår. Til tross for at det meste av Karl Johans Gate var gravd opp så klarte vi og møtes på Universitetsplassen i år også. Og så kjøre turen opp til Frognersetra der det serveres is med sjokoladesaus. Takk til dere som arrangerte denne vårmøstringen for oss som har et åpent kjøretøy. Til tross for mildvær og tåke oppe på Frognersetra ble det en god start på det nye året.
Vi møttes på samme sted som i     Eiliv og Hebe hadde tatt med       Thomas kom med sin gule 90".     Vi samles rundt juletreet.
fjor. Og året før det osv. osv.        seg Land Roveren og barna.Det var alle slag biler å     Gaute og sønn                 Kjekt å ha (?) på en       Stein og jeg representerte
se.                                   ankommer.                      første nyttårsdag.           OTC denne dagen.Slike finnes ikke på          Tåka lå tjukk på Frognersetra.     Is og sjokoladesaus.        En av de fine gamle bilene.
dagens biler.                                                                       I år også med jordbær.En Smart.                                    A Paulsen var med for         Hvem fikk det beste bildet?      Så er dagen slutt. Godt Nyttår er
                                                   24. gang, i følge ham selv.    Truls eller jeg?                         ønsket, og hjemturen starter.

Oppdatert 2 jan 2005

Hovedside / Main page