Weisel 2019
5 - 11 juni

Etter et par års opphold (for min del) var det i år igjen tid for tur til Weisel. Samme opplegg som alle tidligere år. Vi møttes på Hjortneskaia 11 mann (en i frafall i år) for å ta båten til Kiel. Takk for sist og god stemning før avreise. Ved ilandkjøring i Kiel var det varmt, 27 - 28 grader. Vi kom oss fort sørover med Touratech i Hamburg som første stoppested. Innen vi var i Hamburg hadde vi passert en regnskur og temperaturen hadde falt betydelig. Etter litt shopping gikk turen videre sydover. Lunsj type italiensk var neste post på programmet. Milene gikk på fine veier etter at vi hadde forlatt Autobahn og om ettermiddagen nådde vi Villa Lövenherz som var målet for dagen. Villa Lövenherz hadde både øl, middag, seng og frokost som bestilt, så da var dagens kjøring over. Neste dag våknet vi til sol og finvær. Sånn passe tidlig på dagen var vi på syklene igjen klare for noen flere mil på fine veier i fint vær. Det ble flere kaffe og is-stopp denne dagen. Den obligatoriske Pizza Hawaii ble spist i Dillenburg. Treffet i Weisel kom vi til litt utpå ettermiddagen som vi pleier. En øl, opp med teltet og vi var klare for treffhelg. Kjentfolk traff vi, både tyske, norske og andre. Øl ble det og Kummerling ble det også. En liten regnskur kom og gikk uten at det gjorde så mye for stemningen.
Lørdag var vi klare for tur med diverse omveier og Cochem som mål. Frode, Pål og jeg kjørte så godt vi kunne etter Anders' anvisninger. Det ble svinger, ferge, grusvei og landsbyer. Til lunsj var de fleste i følget samlet på terrassen vi pleier å spise på. Tilbake på teltplassen var det samling rundt en kasse øl og et fenalår. Bedre blir det ikke... Helt til kveldens middag har surret seg ferdig over grillen. Schweineaxe klarte vi også å få i oss i løpet av kvelden. Det er et hardt liv å være motorsyklist.
Søndag var det å våkne, spise frokost, pakke og komme seg nordover igjen. Det var fint kjørevær og grei trafikk oppover til Egestorf som ligger litt syd for Hamburg. Der stod det igjen øl, middag, rom og frokost klare og ventet på oss. Etter en natts søvn var det siste etappe til Kiel og ferga hjem igjen. En flott tur med flotte folk. Og uten uhell var det også.


Gjengen er klare
for Kielferga.

Det blir mye god mat
på slike turer.

Shopping i Hamburg.

Bensin må vi ha.
Mange ganger.

Willa Lövenherz - inne.

Willa Lövenherz - ute.

Willa Lövenherz - frokost.

Klare for en dag med
motorsykkelkjøring.

Kaffepause.

Kaffepause igjen.

Weisel.
Påls telt og min motorsykkel.

Blide folk, øl og Kummerling.

Kveldslys etter regnet.

Rhinen krysses.

På ville veier.

MC-parkering i Cochem.

Standars lunsj i Cochem.

Fergekø.

Samling rundt en kasse
øl og et fenalår.

Schweineaxe på grillen.

Live musikk lørdag kveld.

Pause på vei nordover.

Parkert på Egestorf

En øl før middag.

Oppdatert 15 august 2019

Til Tursiden...

Hovedside / Main page