NLRK Seriebiltreff 2008

Årets seriebiltreff ble avholdt samme sted som i fjor, på Lierskogen. Årets dato for treffet var 4. mai. Jeg har holdt på med et aldri så lite motorprosjekt denne vinteren, etter et lite havari på slutten av fjorårets sesong fant jeg tiden inne til å bugge en ny motor til Serie I bilen vår. I januar begynte jeg med en helt tom motorblokk, siden har det gått i rykk og napp. Når nå seriebiltreffet nærmet seg, så ble det et mål å komme seg dit i "riktig" bil med motor som gikk. 1. mai ble den nye motoren startet for første gang. Et par dager måtte brukes til justeringer og finpuss måtte til før vi la i vei til Lierskogen. Forgasseren var ikke helt frisk, men vi kom oss både til og fra uten de store overraskelsene.


Vi tok plass på Serie I rekka.       Brannbilen er også en seriebil.       Morsom Lightweight.                  Shorty hadde byttet eier og farge
                                                                                                                                                          siden landstreffet.

En flott bil fra sørlandet.                To fornøyde seriebileiere.            Fruene var også med på treff.       Premier ble delt ut i flere klasser.


Oppdatert 25 mai 2008

Hovedside / Main page