Høsttreff på Rena 24-25 september 2005

Land Rover-klubben hadde sitt høsttreff på Rena. Det var Østlandsavdelingen og Hordalandsavdelingen som samarbeidet om treffet, og denne gangen var det villcamping inne på kjøreområdet. Vi kom oss ikke av gårde før lørdag, men til gjengjeld var vi hele familien ut på tur. Det var nydelig høstvær med sol og flotte høstfarger over Digeråsen. Masse biler, 60 betalende, og enda flere folk.
På vei mot Madsen-myra.             Køen stod nesten stille i myra...    Lillefot (?) var først i        På et sidespor stod denne 109"
                                                                                                       køen.Vi kjørte rundt myra og kom hit.   Dette bildet er fra             Grillen er tent.                             Og snart er kremeringen i gang.
                                                    løype 8.Det ble kjølig utpå kvelden, og      Søndag morgen med sol og rim    Ut på tur på søndag        Her stod vi og så om alle kom      Løype 8 ble kjørt
langbålet varmet godt.                   på teltene.                                    også.                             opp den bratte bakken.                motsatt vei.Her var det alternativt                   Tørt var det ikke, men     På toppen av                  Vestlendingene er på hjemvei.       Både bil og utstyr
sporvalg.                                      det gikk greit igjennom.   Digeråsen.                                                                           trenger en vask.

Oppdatert 27 sep 2005

Hovedside / Main page