Primustreff 2021
26 - 28 februar

Det var litt tvil om Primustreffet 2021 var avlyst eller ikke, men tvilen kom ikke før vi var på plass og da var det for sent å ikke reise. Selv var jeg aldri i tvil om at jeg skulle på tur siste helg i februar. Motorsykkel er koronavennllig, utendørsaktiviteter er koronavennlige og været var meldt helt nydelig. Standard utstyr ble pakket og jeg reiste av gårde relativt tidlig fredag morgen i sol på tørre veier. Standard rute oppover via Nittedal og Jevnaker til Bjoneroa. Veien var helt bar til et stykke etter Jevnaker og det var bare litt glatt i enkelte skyggepartier. Fra Bjoneroa opp til Fjorda var det litt mer vinterføre med is, råtten is og litt bare partier her og der.
Vel oppe på Fjorda var det merkelig tomt, selv om det ikke var tomt. Normalt er det masse dansker og andre utlendinger som gjerne har vært der noen dager når vi ankommer på fredag, men nå var det bare noen få nordmenn. Jeg fant en fin strandtomt og fikk låne en spade og et par truger for å måke plass til motorsykkelen og tråkke plass til teltet. Det var en liten halvmeter våt snø og etter en runde med trugene så var det fint og flatt for å sette opp teltet. Bortsett fra de manglende utlendingene så var det mye som det pleier å være og mange av de som pleier å være der var etter hvert på plass. Været var strålende hele helgen, selv om det tok litt tid før solen kom på lørdag.
Lørdag morgen var det 23 motorsykler til stede, noe som nok er laveste antall på mange år. Ikke så mange reiste og noen kom i løpet av dagen, blant annet Bryjolf som hadde fått byttet dekk på Husabergen sin. Ole Kristian kom også på lørdag og begge ble over til søndag. Helgen gikk fort med god mat og drikke i hyggelig selskap.

Klikk for større bilder.

Stopp på Joker-butikken.

Teltet er oppe og
første øl er sprettet.

Hva skulle en gjort
uten snøkanter?

Det er ulike måter
å overnatte på.

Jon Arne hadde funnet
en tomt i solen.

DRZ i måneskinn.

Det var månelyst
hele natten.

Uten bål, intet Primustreff.

Natten faller på.

Lavvo med Guzzi
parkert utenfor.

Bakdekk uten luft ble
fikset på stedet.

Odd Annar og Marit
var på dagstur.

Nico har vært på tur.

Sidevogn med langbord.

Brynjolf og jeg nyter finværet.

Frank Rotor var på
plass i år også.

Primus street.

Kyrre var innom en tur.

Rundt bålet lørdag kveld.

Strålende sol søndag morgen.

Egg og bacon til frokost.

Pause innimellom pakkingen.

Ferdig pakket og
klar til avreise.

Standard hjemvei-bilde.

Siste pause på vei
mot Sollihøgda.

Oppdatert 3 mars 2021

Til Tursiden...

Hovedside / Main page