Påskeferie 2005

Det ble tidlig bestemt at det ble fjellpåske dette året. I og med at påsken var tidlig, så regnet vi med at det ville være fine forhold med nok snø til en fin ferie. Gunnhild og ungene hadde vært på Nordheim Fjellstue sammen med sine foreldre i vinterferien 2004, og vi fant ut at vi skulle bestille samme sted for påsken i år. Også denne gangen sammen med hennes foreldre.
Onsdag 23 mars reiste vi av gårde til Vats i Ål med bilen full av ski og klær og utstyr. I nydelig vær som skulle vise seg å holde hele uken. Vi fikk et familierom med en dobbeltseng, en køyeseng og en barneseng, og eget bad og dusj. Det blir fullt når alle fem skal bo på samme rom, men det gikk fint for de dagen vi var der oppe. All mat ble servert. Nydelig mat og ingen oppvask, bare det gjør ferie til ferie... Og inne var vi ikke så mye, siden påskeværet var så inderlig tilstede ute.
Nordheim Fjellstue var base         Vi tok bilen opp for å slippe å gå   På påskefjellet.               Pause er viktig, både for
for årets påskeferie.                     de bratte bakkene på ski.                                                    store og små.Grav deg ned i tide.         Første gang på slalomski. Storebror har prøvd før.  På toppen av heisen.Langfredag serverte Nordheim      Det var ingenting som      Skispor kan brukes til     Påskens lengste skitur gikk
utendørs påskelunsj.                     manglet på lunsjbordet.    annet enn ski.                  Bergsjø rundt.Det var bare minstemann som       Påskelandskap.                           Hele familien samlet.
var med oss voksne og "gikk".

Oppdatert 10 mai 2005

Hovedside / Main page