NLRK Sommertreff Finnskogen
11 - 13 juni 2021


I Juni reiste vi det som senere skulle vise seg å bli vårt eneste Land Rover treff i 2021. Det avd. Øst som arrangerte sommertreff på Finnskogen, og base var Sjøstrand Camping litt sør og øst for Kongsvinger. Vi pakket vår gamle Land Rover, hektet på Lillebror og reiste av gårde til det som skulle bli et ordentlig sommertreff med masse folk, biler og bare finvær. Fredag gikk turen på mindre veier gjennom Østfold, Aurskog Høland og Hedmark opp til treffplassen der det var å hilse på kjente og slå leir. Tradisjon tro så ble det ingen tidlig kveld.
Neste dag var det fellestur etter at de fleste hadde fått spist sin frokost. startet greenlaning Finnskogen. Det ble mange mil på fine veier og innlagt nydelig lunsj på Svanberg Pensjonat. Noen kilometer etter lunsj ankom vi Svullrya der vi hoppet av turen og fant veien tilbake til treffplassen på egne hjul. Lørdag kveld var det grilling på egen grill før det igjen ble samlinger her og der rundt bilene.
Søndag var det ikke noe fastlagt program, men det var fremdeles nydelig sommervær og vi hadde dagen foran oss. Etter tips fra noen andre treffdeltagere gikk vi fottur opp til Hornkjøltårnet som er et branntårn med formidabel utsikt. Turen opp var lang og varm, men utsikten og været gjorde at det var verd turen. Vel nede igjen var det tid for litt sen lunsj før vi pakket sammen og reiste hjem igjen.

Trykk for større bilder.

Klar for avreise.

Så fikk Lillebror en
tur i år også.

Greenlaning Finnskogen.

Parkering ved
Svanberg Pensjonat.

Vi fikk en flott lunsj.

På rekke på grusveiene.

Vi var veldig nær Sverige.

Kvelden faller på.

Utsikt fra Hornkjøltårnet.

Søndagstur.

Pause med utsikt.


Oppdatert 27 oktober 2021

Til Tursiden...

Hovedside / Main page