NLRK 30-års jubileum 2005

Norsk Land Rover Klubb fylte 30 år i 2005, og klubben feiret seg selv på Evjemoen en hel uke til ende. Fra 1 til 7 august var det Land Rover land på Evje med mellom 200 og 300 biler og enda flere folk. Jeg tok med meg to av gutta mine og var en del av det hele.
Vi kjørte småveiene gjennom        Gutta på tur.                                Vi overnattet på Voje Camping    Full fart forover.
Vestfold og Telemark.                                                                     i Drangedal.Evje kommune! Det er ikke alle    Vi er etablert på Evjemoen.          Det ruller inn mange fine              En utenlandsk 80"
som kommer på egne hjul.                                                               gamle Land Rovere.En 107" opprinnelig fra Australia.  Nederlandsk originalbil.   På treff med moped på    Det kom noen biler fra England.   Fin 107" Station Wagon.
                                                                                           bakdøra.Her er jeg i gang med første          Bratt var det, opp gikk det.          90" fra Vestlandet.          "Minsten" på vei ned.       Et bad i Otra etter en varm dag
seksjon i trial.                                                                                                                                                                i sandtaket.Gutta uten lappen ville      Feltreparasjon av ex-mil.  Se opp for Land Rovere.            Enda en fin gammel bil.    På vei opp til utsikten.
også kjøre litt.Eieren av denne ex-mil hadde        Så var vi oppe og kunne se ut      To nye og et gammelt LR-           Treff under en paraply på
kun hatt bilen en uke. Han kom     over Byglandsfjord.                      produkt utenfor adminbygget.      treffplassen.
nesten opp uten å koble inn
frihjulsnavene.Noen er høyere enn         Gymkhana-trial med        Minsten på vei opp.                     Henger og bil som står i stil.         To fine SII biler.
andre.                             vannglass på skjermen.Barna hadde sitt eget Trophy.       Evjes "Grill it yourself" resturang.  Dagen for Trophy er        Trophy-trial.                   Camping-trial. (Jeg var på post
                                                                                                       her.                                                                        her, og fikk ikke sett alle andre
                                                                                                                                                                                     poster.)Nytt lag på campingtur.                 Det var mange ulike måter å få     Camping-problemer har               Plutselig var han uten
                                                    vogna rundt løypa på.                  oppstått                                        forhjulstrekk.Oppstilling for trial-finale.              Regler og startrekkefølge blir       Snøhvit var først igjennom            Harry på skogtur.
                                                    kunngjort.                                    løypa.


Hvor kom den furua fra?              Trialen ble fullført med bulk i        En stikkaksel som ikke     Mens andre lekte i vannet.          Treffet er slutt. Siste frokost på
                                                   skjermen og sår på sjela.              ville leke mer.                                                                     Evjemoen for denne gang.

Oppdatert 15 august 2005

Hovedside / Main page