Lørdagstreff i Vestby 9 april 2005

Det var på tide å ta av presenningen på min gamle Land Rover som hadde stått på låven siden i høst. Land Rover klubbens månedlige samling i Vestby skulle bli en passende anledning til å ta årets første tur. I løpet av vinteren hadde ingen ladet batteriet, ingen hadde byttet vannpumpen eller gjort noe som helst annet. En helt normal vinter, med andre ord. Taket som ble satt på til Pilgrimsturen i september satt også på ennå. Det er godt jeg har hovedstrømbryter, så er ikke batteriet så mye dårligere enn det var i høst. På med strømmen, tenning på, ut med choken og et lett trykk på startknappen. Brum brum. Slik er det med biler som er i god stand og har det godt... Inn med eldste sønn og til Vestby vi reiser. Etter en hel mil over skogen er vi fremme, turen har gått uten problemer og vi treffer mange likesinnede i det flotte vårværet.
Her har den stått tørt under en       I Vestby fant vi noen yngre          Vi som satt på fant noen like-      Slektskapet med den omtrent 45
presenning noen måneder.             slektninger.                                  sinnede å snakke med.                år yngre broren er synlig til stede.

Sol og sommer og åpen Land        Når enden er god...                     Ikke mye forskjell i interiør fra
Rover passer godt sammen.                                                             serie I til IIA.

Oppdatert 19 april 2005

Hovedside / Main page