International Allroad Tour 2022
14 - 15 mai

Endelig var det slutt på alle restriksjoner og vi kunne ta opp igjen tradisjonen med International Allroad Tour - til Norebyns Camping i Sverige. Lørdag morgen dukket vi opp i Fetsund, fikk den sedvanlige talen fra Geir Olaf og satte av gårde i omtrent samme spor som de siste årene. Det var totalt 24 deltagere i år, 2 kvinner og 22 menn. Vi fulgte de samme dårlige grusveiene og krysset over til Sverige ved Østervallskog. I Koppom var det bensin og lunsj og der dukket også Oscar og den 24. mann opp. Når vi bærmet oss Norebyn så overtok Håkon guidejobben med en rute som "alle" skulle kunne kjøre. Nåvel, etter noen smale stier og broløse grøfter så var dte mange som ga seg før sporet gikk ned i myra. Varmt var det blitt og øltørsten hadde begynt å komme. Noen av oss lot GPS'en lede oss raskeste vei til hyttene etter en relativt støvete dag.
Vel fremme var alt som det pleier å være. Hyttene var klare, sengene redd opp og ølet var kaldt. Det var nydelig vær for å sitte ute, så der ble vi sittende frem til middagen som ble servert i syvtiden. Så gikk nå kvelden, noen holdt ut lenger enn andre.
Søndag kom med samme nydelige vær og det ble frokost på terrassen før vi pakket og reise av gårde i halv elleve tiden. Det ble litt mer strekk i feltet på søndag, og grusveiene føltes heller ikke så smoothe som dagen før. Når vi kom oss nesten til E-18 så sa Brynjolf og jeg takk for laget og tok den brede vei hjem. En flott helg i godt selskap på fine (dårlige) veier.


Start på Fetsund.

Pause langs Karl XII vei.

Lunsj på Koppom.

I de dype skoger.

Skiltet hadde rett,
broen var ikke passerbar.

Vi nærmer oss og
Håkon overtar guidingen.

Siste stopp før ankomst.

Fremme!

God morgen fra
Brynjolf og meg.

Avskjed med gjengen i
Gustavsfors.

Oppdatert 15 mai 2022

Til Tursiden...

Hovedside / Main page