GS Meeting 2021
9. -12. sept.

I år ble det tur til Finnskogen og GS-treff igjen, etter at fjorårets treff kolliderte med Nord-Norge turen min. På tur oppover på torsdag var det nesten for varmt med opptil 25 grader, men slik varme i september varer ikke så lenge så det gikk greit. Grensa mot Sverige var fremdeles delvis korona-stengt så jeg holdt meg på Norge-siden på turen oppover. Vel fremme var det standard prosedyre, si hei til Oscar og slå opp lavvoen. Pål kom omtrent samtidig som meg, ellers var det flere kjente å se på plassen. I varmen ble det en ettermiddagstur ned til Søndre Åklangen for et bad før middag.
Fredag var det ut på tur, men allerede før vi var av gårde så ble det stopp. Pål hadde punga, og dekket måtte plugges før vi kom av gårde. En halvtimes tid etter var vi på hjula langs fine grusveier området. Dagen bød ikke på elere overraskelser heldigvis. Vel tilbake i campen hadde Brynjolf meldt sin ankomst på min 650, han måtte jo kjøre GS på GS-treff han også. Kvelden bød på bål med masse hygge rundt inntil de fleste ga opp for å være klar til neste dags kjøring.
Lørdag måtte jeg først ta en tur til Skotterud for å bytte et blærete framdekk. På Austmarka fant jeg igjen de andre, så ble vi med Thor på en løype som i utgangspunktet skulle være enkel, men som kjent er Oscar litt fargeblind når det gjelder å kategorisere løypene. Vi fikk mer enn tilstrekkelig med utfordringer men plukket bort noen og fikk nok en fin dag på Finnskogen. Lørdag kveld var det foruten mat og øl også premiering og levende musikk. Nok et GS-treff gikk mot slutten og søndag var det bare frokost igjen før vi satte forhjulet hjemover for å rekke middagen.

Klikk for større bilder.

Persmoen var
stedet i år også.

Her er det plass til mange.

En riktig flott kveld.

Fredag morgen,
klar for tur.

Pål måtte plugge
bakdekket først.

Åsmund kjørte R100 GS.

Bomveier er en
del av turen.

Langt inni
granskauen.

Fredag kveld
rundt bålet.

Lørdag morgen.

Ingen offentlig vei, dette.

Pause ved Varaldsjøen.

Trær ingen hindring.

Snart "hjemme".

Søndag frokost.

Oppdatert 31 januar 2022

Til Tursiden...

Hovedside / Main page