GS Meeting 2019
5. - 8. september


GS-Meeting er et av høstens treff som er prioritert, og det klaffet slik at det ble en tur i år også. Værmeldingen var ikke helt perfekt for motorsykkeltreff, det kunne bli relativt fritt for støv denne gangen... Jeg tok et par dager fri og reiste hjemmefra torsdag etter frokost. GS-Meeting ligger i Norge, men det er ikke langt til Sverige, og min vei til treffet pleier å gå innom Sverige på en eller annen måte. Så også i år. Det er noe eget med de fine grusveiene i Värmland. Ved Charlottenberg ble det handlestopp før turen gikk inn i Norge igjen. Etter mange år på Dragonmoen var treffet i år flyttet til Persmoen som har litt bedre plass. Og Persmoen fungerte helt fint til treff.
Fredag kom med oppholdsvær. Etter frokost, førermøte osv. så var det klart for tur. Jeg står glatt over de værste løypene og prioriterer heller en god lunsj. Grusveier blir det nok av likevel. Thor var guide for gruppa, og gruppa fungerte godt sammen. Ingen kjørte hverken mye fortere eller saktere enn de andre. Etter mange mil med grusveier kom vi til Sunne der det ble lunsj. Ekte svensk lunsjbuffet, godt var det og dyrt var det ikke. Etter en times tid var det tid for å sette kurs mot Persmoen igjen, men ikke strake veien. Fredag kveld ble det samling i "lavvoen" på Persmoen inntil det var på tide å krype inn i soveposen.
Lørdag startet med oppholdsvær, men det skulle vise seg å være forbigående. Egentlig fristet det lite å sette seg på sykkelen og vite at det meste ville bli vått etterhvert. For - uansett hvor gode klær en har så blir det vått her og der etter en dag ute i kraftig regn, særlig når det blir kjøring som på Finnskogen. Men Oscar tilbød en "privattur" til Roverud for de som ikke lot seg friste av de andre turene. Og turen til Roverud ble helt OK selv om det ikke var helt tørt der heller. En lengre pause på den lokale Kiwi med eget kafebord gjorde lørdagen! Lørdag kveld var det igjen samling i "lavvoen" der det ble delt ut premier og priser til både Nordmann og utlending.
Søndag regnet det igjen. Det ble pakking i regnvær og raskeste vei hjem. Persmoen er en fin plass, men litt bedre vær hadde gjort seg. Vi prøver nok igjen neste år!

Klikk for større bilder.

Hobøl. Det var søkk vått etter
mye regn i lang tid.

Persmoen. Lavvoen er oppe.

Trivelig selskap.

Kvelden ble fin.

Oscar ønsker velkommen.

Turen er i gang.
Finnskogen leverer.

Pause ved et vann.

Grusveier så langt øyet kan se.

Lunsj i Sunne.

Det var en fin gjeng som
kjørte sammen på fredag.

I "lavvoen" fredag kveld.

Lørdag frokost.

Oscar med guider for lørdag.

Det regner...

GS1200 myrhøl edition.

Treffet avsluttes i "lavvoen"
lørdag kveld.

Oppdatert 29 oktober 2019

Til Tursiden...

Hovedside / Main page