BMW-treff 2022
4 - 7 august


Årets BMW-treff var i Frya Leir like nord for Ringebu i Gudbrandsdalen. Scooteren jeg kjøpte i våres hadde inntil nå blitt brukt mest til pendling og turer i nærområdet hjemme, men tanken på å prøve den på en lengre tur hadde blitt mer og mer fristende. Den har ikke like mye bagasjeplass som en GS, men med litt under setet, litt i toppboksen og en bag på baksetet var det plass nok til alt som trengtes for et BMW-treff med telt og sovepose. Ruta oppover gikk litt på siden av hovedveiene og det ble en fin tur på scooteren. Jeg var innom MC-Huset Nydal der de hadde den nye elektriske scooteren til prøvekjøring. Jeg tok den en tur ut på motorveien og innom Hamar nord før jeg leverte den tilbake. Scooteren hadde meget godt drag, men manglet totalt vindbeskyttelse fra livet og opp. Setet var direkte vondt å sitte på og med en rekkevidde på knapt 10 mil er dette ikke et alternativ til scooteren jeg har i dag.
På Frya var det kjentfolk å se og godt oppmøte på torsdag som var første dag på treffet. Det var mulig å få kjøpt all mat en trengte på treffet, men jeg kjøpte bare middag og lagde resten selv. Middagen var meget bra første dagen og helt ok resten av dagene. Noen av de som sist på lørdag da det var grillmat fikk vel ikke det store utvalget men ellers fungerte det bra.
Med scooter var det fellestur på asfalt som gjaldt. Fredag gikk turen over Friisvegen til Atna og Glopheim Kafe med retur over Venabygdsfjellet. Lørdag gikk turen mot Gausdal og til Helvete før vi fortsatte til Skåbu og tilbake til Frya igjen. Kveldene ble tilbragt rundt bålpanna eller rundtomkring. Noen av de som ikke lå i telt klaget over for få rom, noen av de som hadde bestilt all mat klagde litt på maten mens jeg som lå i telt hadde det helt fint.

Klikk for større bilder.

Passering Sørum hvor vi
bodde fra 1991 - 1993.

Den elektriske scooteren
ble igjen på Hamar.

Leir er etablert.

Jeg var ikke alene i telt.

Jeg var ikke alene i telt.

Theo var også med på tur.

Glopheim Kafe.

Venabygdsfjellet.

Rundt bålpanna.

Helvete.

Skåbu.

MC-Huset hadde stand med
prøvekjøring på treffet.

Grillmatkø.

Armbåndet var eneste
"treffmerke".

Oppdatert 05 nov 2022

Til Tursiden...

Hovedside / Main page