Fredag 10 September 2004 

Nå er vi på LRO Show i Peterborough. Dagen startet på Holt Farm der vi har ligget siden mandag kveld. Vi våknet til oppholdsvær, men det måtte selvfølgelig komme noen regndråper like før vi skulle pakke Lillebror. Så mye regn ble det ikke, og ikke varte det så lenge heller. Avreisen som var bestemt til i 10-tiden ble til halv elleve. Brynjolf og jeg kjørte sammen med Christopher, Anders, Knut og Jan-Otto på vei hit. Det fungerer mye bedre med små kolonner enn store. På vei hit ble det en stopp i Thrapston for å handle og spise lunsj. 9 porsjoner fish&chips på The Fox ble dagens lunsj.

Vi (dvs Christopher som ledet an) bommet på avkjørselen fra motorveien og ga oss en ekstra sightseeing før vi kom hit til LRO showet. Vi var visst ikke alene og det var litt kø foran portene. Mens vi stod der i køen og sneglet oss frem kom det et DUNK i bilen. Æsj, hva nå? Jo da, det var Anders som trodde bilen stod i fri, men det gjorde den ikke. Så ble det bulk og knust blinklys og skiltlys på Lillebror. Æsj igjen. De lysene er ikke akkurat lagervare lenger. Jeg får se om jeg finner noe som passer mens jeg er her.

Her er det alt som overhodet kan forbildes med Land Rover. Showet begynner egentlig ikke før i morgen, men allerede i dag var det flere som hadde åpnet boder og telt for å selge hva de har. Vi har gått et par innledende runder for å få litt oversikt, og det er slett ikke lite interessant å se blant de som camper her heller.


Fish & chips på The Fox.                    Slik bodde vi på LRO showet.                             Høy Disco med portalaksler.

 Series one klubben hadde stand på showet.          Det samme hadde series two klubben                    En 90" som var snudd for anledningen.