Onsdag 8 September 2004 

I dag har vi hatt en rolig dag. Brynjolf og jeg hadde tilbud om å bli med til Morganfabrikken for å se hvordan de lager Morgan, men takket nei. Litt fordi jeg ville prioritere en tur til John Cradock der jeg visste de hadde vannpumpe til min series one, og litt fordi avreise var satt til 07:30. Nå har det ikke vært noe mer lekkasje, men en vannpumpe kan være godt å ha i bagasjen.

Vi fikk en lang rolig morgen. Brynjolf sov til ni igjen, men så kommer han seg heller ikke så tidlig i seng om kvelden. Etter en sen og lang frokost var vi rundt og hørte med de andre hvilke planer de hadde, og endte opp med å reise til Cannock sammen med Tom og sønn samt Jan-Otto og Tove som er her med hver sin Defender.
Jeg ledet følget på turen bortover, det var i grunnen bare å finne A5 og så følge den nord-vestover endel mil. 10 miles fra Cannock fant vi en pub med lunsjservering. Godt vi ikke var flere som kom i følge dit, de brukte lenger tid på å regne ut hva vi skulle betale enn det tok dem å servere maten. Pølse og chips til gutta og salat og sandwicher til oss som var litt eldre. Hos Craddock fikk vi igjen brukt noen £... Jeg fikk min vannpumpe samt noen andre småting, de andre fikk med seg vindavviser til sidevinduene, en stige til takgrinda og diverse andre "kjekt å ha" ting til sine Land Rovere.

Hjemturen gikk samme vei som vi tok bortover. Jeg fant endelig en butikk som hadde maling til bensintanken jeg hentet hos Famous Four på lørdag. Tanken jeg kjører med lekker mer og mer, så et snarlig bytte er prioritert. Vel tilbake i basecamp, Holt Farm, fikk jeg vasket tanken og gitt den et strøk med grunning. Blir været like bra i morgen så rekker jeg å male den to strøk med maling og kanskje sette den på.

De som hadde tatt turen til Morgan hadde også hatt en fin dag. Produksjonen var ganske ulik Land Rover som vi så i går. Det var like mye snakkerverksted som mekanisk verksted, og det aller meste var rent håndarbeid. Etter Morgan hadde de vært en tur innom Eastnor og noen hadde også vært på Gaydon og sett på bilmuseet der. Morgan har jeg ikke sett før, men både Eastnor og Gaydon stod på programmet når jeg (og series one) var her i '98 på Land Rovers 50-års jubileum.


Vi var hos Craddock i dag.                                    Bensintanken før den blir malt.                              Kveldssol over Holt Farm camping.