Lørdag 4 september 2004 

Dette var vel egentlig den første "ordentlige" dagen i England. Dagen har hatt mange oppturer og en nedtur. For å ta det første først: Jeg har fått tilbakemeldinger at dagboken virkelig leses, det er moro å høre. Jeg testet oppkobling via blåtann og GPRS hjemme før jeg reiste, og fant ut at det måtte bli enkleste, raskeste og billigste måte å koble opp pc'en herfra. Men virket det - nei. Jeg kan bruke GPRS med kun telefonen, men forsøker jeg det fra pc'en får jeg beskjed om at jeg ikke har GPRS abonnement... Enn så lenge har jeg funnet et engelsk nummer å koble opp med på "gamlemåten" så da går det på 9,6 kb, derfor blir det heller ikke så mange bilder å se. Men de kommer, om ikke annet enn etter vi er hjemme igjen.

Men hvem vil vel være hjemme når det er så fint her vi er nå? I går kveld satt vi ute ved grillen med langbord "the Land Rover way" til langt på kveld. De fleste måtte på med langbukse og genser etterhvert, men det er da tross alt også september. I dag våknet vi til litt dugg i gresset, og en sol som bare ble varmere og varmere. Kiss FM eller hva det nå var radioen stod på snakket om 26 grader, og det ble det nok også. Dagen i bilen begynte klokken ni med avreise til et område vi skulle kjøre litt sammen med noen engelskmenn. Etter en kort tur kom vi dit, og fikk nedturen. De skulle ha £30 pr bil for å kjøre inn i sandtaket. Og da hadde de slått av £10 for kjente... Det endte opp med at 7 biler kjørte inn og 9 stod igjen og så på så lenge vi gadd. Vi skulle videre til Famous Four senere på dagen, så så mange timers kjøring ble det ikke tid til. Men men, de som kjørte inn kom ut igjen med et stort glis om munnen og gjørme på bilene, så da var det vel greit. Vi andre tok en tur til Kirton Lindsey så lenge eller fant på helt andre ting. Jeg og Brynjolf fant veien til Famous Four på egen hånd, rettere sagt på GPSens anvisninger mens de andre kom samlet i flere puljer.

Hos Famous Four ble vi tatt godt i mot etter ordinær stengetid, alle fikk alle hver sin t-skjorte med litt reklame på, og en deilig lunsj servert "free of charge" utenfor butikken. Når jeg skriver "Free of charge" er det fordi de gikk nok ikke underskudd på vårt besøk. En kommentar jeg overhørte: Heidi, kan ikke jeg få låne Visa-kortet mitt 'a. Det var nok mer enn et kort som gikk varmt i løpet av de timene vi var der. Det var tilogmed noen som var så opptatt av å shoppe at de ikke rakk å spise noen av de deilige maten som var satt frem. Jeg "fikk" min bensintank til serie 1'ern, og Brynjolf fikk ennå en Land Rover modellbil. Dermed hadde vi betalt vår del av lunsjen.

Tilbake kjørte vi etter Sondre og Kari i deres series 1. Vi gamle må jo holde sammen. Det er faktisk bare fire seriebiler med på denne turen. Brynjolf og jeg med eldste bil, så Sondre og Kari med sin '57 som er 4 måneder nyere enn vår. Så er det Eirik & co med deres ex-mil, og Anders & co med en 80-talls serie 3. Alle andre kjører nye og nyere biler.

Nå er det samling på puben før det blir grilling og langbord i kveld også. Værmeldingen for i morgen er som i dag, så det kan tyde på at det blir ennå en fin dag.


Det var ikke mange som satset £30 på sandtaket    Utenfor Famous Four.                                          På hjul bak Sondre på vei tilbake.